اخبار و اعلانات

ارتقای جایگاه دانشی دکتر ناصر یوسفی

در سومین جلسه هیئت ممیزه از دور ششم، با ارتقاء مرتبه علمی عضو هیئت علمی دانشگاه موافقت شد. ارتقای مرتبه عضو هیئت علمی دانشگاه   در سومین جلسه هیئت ممیزه از دور ششم که روز چهارشنبه مورخ 1402/10/6 در سالن جلسات ریاست دانشگاه برگزار شد، با ارتقاء مرتبه علمی 1 نفر از اعضای هیئت علمی به شرح زیر موافقت شد: دکتر ناصر یوسفی، عضو هیئت علمی گروه مشاوره دانشکده علوم انسانی و اجتماعی - ارتقا به مرتبه استادی دبیرخانه هیئت ممیزه دانشگاه ضمن عرض تبریک، از درگاه خداوند متعال برای ایشان و خانواده محترمشان، آرزوی سلامتی، بهروزی و موفقیت روزافزون را دارد.   منبع ...

مطالعه بیشتر

استاد رحمت‌الله نورانی پور به خدا پیوست

نشسته از سمت چپ: دکتر رحمت‌الله نورانی پور هم‌کلاسی جرالد کوری مشاور معاصر؛ دکتر فرح‌بخش استاد دانشگاه علامه، دکتر یوسفعلی عطاری استاد دانشگاه شهید چمران اهواز و شاگرد البرت الیس و کارل راجرز، دکتر عبدالله شفیع‌آبادی استاد دانشگاه علامه و بنیان‌گذار مشاوره شغلی در ایران و شاگرد دیوید تیدمن مشاور و نظریه‌پرداز شغلی معاصر و تدوین نظریه‌ی شغلی آدلر در ایران. ایستاده از راست: دکتر مهدی زارع عضو هیئت‌علمی سازمان سمت، دکتر قمری استاد دانشگاه اردبیل و دکتر ناصر یوسفی از دانشگاه کردستان.

مطالعه بیشتر